Zadelstoeltjes

Een groot deel van de tandartsen, chirurgen, kappers en vele anderen is gedwongen om eerder te stoppen met werken vanwege rugklachten door een minder goede werkhouding. Als u pijnvrij kunt werken, kunt u zich concentreren op betere tandheelkunde voor uw patiënten.

Model 1 zadelstoel helpt uw bekken zijn voorkeur voor een neutrale positie te bereiken, zodat uw wervelkolom natuurlijk zijn stress-vrij 'S' vorm handhaaft wat resulteert in pijn-vrij zitten en het gemak van de beweging rond uw patiënt of klant.

Uw skelet is in zijn minst gestreste positie wanneer u ligt en de volgende positie van de minste stress is wanneer men staat. Als u zit, of leunend over uw knieën werkt, wordt uw skelet sterk benadrukt. Zitten en voorwaarts leunen heeft het toegevoegde nadeel dat uw interne organen worden gecomprimeerd tot een kleiner volume dan bij het staan en dus potentieel kan resulteren in een breed scala van problemen.

De sleutel tot een goede houding tijdens het zittend werken is om het bekken te houden in dezelfde positie als wanneer u staat, waardoor de stress minimaliseert op de wervelkolom en de lumbale regio, de nek en de schouders een goede houding te bezorgen. Ook uw interne organen worden niet meer in een ongezonde positie gedwongen.

Deze stoel heeft een breed scala van aanpasbaarheid zoals uiteraard hoogte en kanteling zodat u uw eigen unieke positie kan bewerkstelligen.

U mag hem uitproberen! Vraag naar de mogelijkheden.