Perioaid mondspoelmiddel maintenance, active control, 500 ml, 0,05% CHX

Perioaid mondspoelmiddel maintenance, active control, 500 ml, 0,05% CHX
Artikelnr 18301.04
Verpakkingseenheid 1
   
Prijs**

Productinformatie

Het maintenance mondspoelmiddel 0,05% heeft een uitstekende smaak. Zowel de mondspoelmiddelen als de gel-tandpasta worden erg prettig in gebruik ervaren. Voor producten die chloorhexidine bevatten is dit een belangrijk aspect i.v.m. de therapietrouw. Alle Perio•Aid producten zijn alcoholvrij. Dit betekent dat de producten mild zijn tijdens het spoelen of sprayen, ook bij wondjes en irritaties in de mond. De Perio•Aid Maintenance is door de lage dosis chloorhexidine ook zeer geschikt voor langdurig gebruik. De producten kunnen dus een “steuntje in de rug” vormen bij de dagelijkse mondhygiëne.

 

Werking

Met de Perio•Aid 0,12% Mondspoeling en de Perio•Aid 0,05% Maintenance hoeft slechts 30 seconden gespoeld te worden om het gewenste antibacteriële effect te bereiken. 

Behandeling

Mondspoeling is dagelijks te gebruiken voor een langdurige ondersteuning bij het bestrijden en voorkomen van tanvleesaandoeningen en het verbeteren van de mondhygiëne.

Dagelijks spoelen (1x à 2x per dag) voor een langdurige ondersteuning van de mondhygiëne (ook bij orthodontische behandelingen), in situaties van verlaagde weerstand (ziekte, stress) en wanneer poetsen problematisch is (vergevorderde leeftijd, motorisch minder vaardige personen).