Catalogus Man & Machine

Catalogus Man & Machine
Artikelnr 72.00
   
Prijs**

Productinformatie

Toetsenborden/muizen voor de medische, dentale, industriële en dienstverleningssector

Catalogus met prijzen na inlog te downloaden onder extra informatie

Man & Machine levert infectiepreventie op de computerwerkplek, geheel volgens de richtlijnen van de WIP (werkgroep infectie preventie). De desinfecteerbare toetsenborden en muizen mogen zelfs worden ingezet binnen de spatzone in de tandartspraktijk, in de OK en op de intensive care. Ook voor andere toepassingen ontwikkelt Man & Machine toetsenborden en muizen die voldoen aan alle specifieke eisen van die omgeving. De SoCool is een robuust toetsenbord voor gebruik in voertuigen en is bestand tegen olie en water, onder meer voor toepassing in de metaalindustrie en maintenance sector.

Hoeft uw toetsenbord niet desinfecteerbaar, maar alleen afwasbaar zijn, kijkt u dan bij de B Cool serie van Man & Machine. Maar met de passende beschermhoes wordt opnieuw hygiëne bereikt.Ontdek wat Man & Machine voor u kan betekenen.

De toetsenborden zijn:
1. volledig afgesloten
U kunt deze medische toetsenborden volledig onderdompelen. Ze bevatten bovendien geen moeilijk bereikbare plekken waar na reiniging vloeistoffen, stofdeeltjes, virussen en bacteriën kunnen achterblijven.
2. desinfecteerbaar
Alle onderdelen kunnen steeds opnieuw worden schoongemaakt met desinfecteer­middelen op basis van alcohol en chloor.
3. blokkeerbare toetsen (key lock)
Het toetsenbord kan worden geblokkeerd tijdens de reiniging. Zo voorkomt u dat instellingen of patiëntengegevens onbedoeld wijzigen door willekeurige data-invoer.
4. hygiënisch wit
Omdat vuil beter zichtbaar is op een witte dan op een zwarte achtergrond.
5. elektrisch veilig
EN 60601-1 gecertificeerd, garandeert u een veilige inzetbaarheid van uw toetsenbord in de medische omgeving, zonder risico’s van bijvoorbeeld lekstroom.
6. veilig voor de werkvloer
Uw Man & Machine medisch toetsenbord is bestand tegen vallen en stoten, een must op de vaak hectische werkvloer.
7. prettig in het gebruik
Uw toetsenbord moet een goede toetsaanslag hebben en gemakkelijk met tien vingers bediend kunnen worden, in het belang van snelheid en accuratesse. Man & Machine komt steeds weer als gebruiksvriendelijkst uit de test.